Workshop: Få förståelse för ditt företags ekonomi

Börjar: 2023-02-22 18:00:00
Slutar: 2023-02-22 21:00:00

Undrar du varför det inte finns pengar på kontot fast affärerna går bra? Har du någon gång önskat att det fanns ett enkelt sätt att få en ökad förståelse och överblick på ditt företags ekonomi? Vill du förbättra företagets lönsamhet och behöver en långsiktig strategi för det? Är du helt enkelt redo att ta ditt företag till nästa nivå? Då är du välkommen på workshop med Science Park och Almi om förståelse för ditt företags ekonomi.

Magnus Gustafsson, rådgivare på Almi håller i workshopen.

Den här workshopen är första delen i en serie om fyra aktiviteter. Serien genomförs fysiskt på olika platser i länet med utgång från Gnosjö, Gislaved Värnamo & Vaggeryd. Vår erfarenhet är att utbytet mellan deltagarna är en viktig och uppskattad del av upplägget. För dig som vill är du välkommen på alla fyra träffar bestående av föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration. För dig som vill lägga extra kraft på ditt företags utveckling kan du även få individuella coach-tillfällen lokalt på din ort med någon av våra affärsutvecklare. Föreläsningarna är kostnadsfria. Innehållet i programmet är på svenska.

Utveckla ditt företag – vi ger dig verktygen för att du ska utveckla dig som person och ditt företag

Målet är att kunskapsserien ska ge dig bättre förutsättningar att utveckla ditt företag och att få ökad kunskap inom flera områden samt stärka dig som företagare.

Vi vill hjälpa dig få svaren på dina frågor och ge dig möjligheten att inspireras av andra företagare och deras positiva och negativa erfarenheter. Vi ser till att du får möta riktigt bra föreläsare och kunskapsförmedlare i de ämnen du behöver.

Individuell affärsutveckling

Utöver de fyra kunskaps- och inspirationstillfällena så erbjuds även individuell affärsutveckling med Science Parks affärsutvecklare. Du kan få hjälp med en handlingsplan och stöd att utveckla ditt företag. Låter det intressant? Prata med affärsutvecklaren på plats för att boka tid för ett individuellt möte!

För vem?

Vi vänder oss till dig som har startat eller tagit över ett företag de tre senaste åren och vill ta nästa steg i din utveckling av företaget och stärka dig som företagare.

Vi ser gärna att din ambitionsnivå är hög. För att få ut så mycket som möjligt av serien är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att stärka och utveckla ditt företag.

När?

Onsdagen den 22 februari kl. 18.00-21.00

Var?

Hyltens industrimuseum, Gnosjö

Anmälan

Anmäl dig senast den 15 februari. Vi bjuder på något att äta och dricka – glöm inte att ange eventuell specialkost.

Frågor och information

Har du frågor eller funderingar om kunskapsserien? Hör av dig till någon av våra affärsutvecklare:

Maria Kristiansson, Affärsutvecklare Gnosjö

Niclas Hiljemark, Affärsutvecklare Gislaved

Elin Ohlsson, Affärsutvecklare Vaggeryd

Adam Svensson, Affärsutvecklare Värnamo

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved