Arkiv

Handelsindex

Ordförande Kicki Kopsch från Önska

”Mitt uppdrag är att öka kommunens handelsindex, och det kan ju verka som en helt omöjlig uppgift. Just därför är det en riktig utmaning. Det som var helt avgörande för att jag skulle ta detta är det helhetsgrepp som Enter tagit om handelsfrågorna, och att det finns ett långsiktigt perspektiv. Med detta upplägg, med olika identifierade områden där massor med duktiga och drivna människor kommer jobba stenhårt, är jag övertygad att även vårt uppdrag går att genomföra”

Gruppen består av Leif Österlind från Enter, Camilla Saarinen från Hotell Smålandsstenar, Carola Rylander från Gislaveds kommun, Ingemar Arvidsson från Arvids och Kenneth Skoogh från Calles färghandel.

Event

Ordförande Natalia Trojan butikschef KappAhl Gislaved.

”Jag arbetar gärna med eventgruppen då jag anser att aktiviteter och event är viktigt för att skapa gemenskap och nöje i vår kommun. Jag ser framemot att jobba med alla härliga event tillsammans med övriga i gruppen.”

Gruppen består av Annelie Alm från Enter, Micke Wallman från Ica Anderstorp, Susanna Hansson Öberg från Engagemang Gislaved, Pelle Tegnhammar från Engagemang Gislaved, Luis Gonzalez från Kulturplatån, Veronika Lorentzson från musikskolan, Bo Hansson från Gislaveds kommun och Anna Dimitrievska från Hotell Nissastigen.

Attitydförändringar

Ordförande Hanna Wallentin från Liza Design

Jag tackade ja att vara ordförande i attitydförändringar då jag tror att det är en fråga som många av oss handlare tycker är viktig. Vi är beroende av att folk handlar och då är det viktigt att ta reda på varför stor del av befolkningen i bygden inte handlar lokalt. Jag hoppas att när vi har kommit en bit in i projektet så ska vi ha fått några stödben att jobba vidare med

Gruppen består av Daniel Backstig från Enter, Tommy Tolf från Kulturplatån, Thomas Gottarp från Artima, Lisa Olsson från Gislaved Golvbeläggning.

Förbättra upplevelsen i butik

Ordförande Anders Nilsson från Ica Kvantum

Som ordförande känner jag ett ansvar att vi tillsammans skall utveckla Anderstorp & Gislaved inom handel, vi har stått tillbaka under lång tid men nu är det vår tur

Gruppen består av Dzenana Abdurahmanovic från Enter, Jessika Kraft från Pewes skor, Carina Hansson från Önska, Pierre Svendsen från Hotell Åsen, Gert Sjögren från Gislaveds gymnasium, Anna Grönkvist från Hälsokraft.

Polera upp centrum

Ordförande Jonas Ljungberg från Lopus

Jag vill vara med för att kunna påverka handlare och fastighetsägare att om alla gör lite så blir det stor skillnad. Första intrycket är väldigt viktigt”

Gruppen består av Christina Andersson från Enter, Ulrika Frimodig Lust från Gislaveds kommun, Anders Ohrgren från G-byrån, Mattias Johansson från Gislaveds Hus, Mattias Svensson från Gislaved Energi.