Ta steget, starta eget företag

Att starta eget företag är det bästa många gjort. Samtidigt tvekar en del. Det är ju så mycket mer än en bra affärsidé man måste ha och kunna. Lugn, på Enter hjälper vi dig att räta ut de flesta frågetecken.

I samarbete med Science Park erbjuder vi kostnadsfri rådgivning till dig som vill starta eget företag. Alla entreprenörer med affärsidéer eller små och medelstora företag i utvecklingsskeden är välkomna att ta kontakt. Vi samarbetar även med Företagarna och för dem som tar steget och startar företag ingår ett års gratis prenumeration hos Företagarna. Utöver detta erbjuder vi vårt nätverk och kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt butiksläge eller mark för att bygga industri till att slipa på affärsplan, budget och hitta finansiering.

Vi erbjuder operativt stöd i form av kvalificerad rådgivning, kompetenshöjning och vägledning. För entreprenörer med tillväxtambitioner och bärkraftiga idéer kan vi genom Science Park även teckna tillväxtavtal, som ger dig ett fördjupat affärsutvecklingsstöd.

På Enter arrangerar vi också gemensamma aktiviteter som utbildningar, träffar och webbinarier speciellt lämpliga för dig som håller på att utveckla en affärsidé eller har ett allmänt intresse för affärer. Så tveka inte, ta steget.

 

Vi hjälper nya entreprenörer med:

  • Kostnadsfri coaching samt modeller & verktyg för snabbare och bättre företagsstart.
  • Rabatter och kostnadsfria erbjudanden på bokföringsprogram, redovisning, juridisk rådgivning försäkringar, m.m.
  • Experthjälp inom olika kunskapsområden.
  • Analog och digital Community fylld med kunskap och inspiration i form av event, program/kurser och människor som eventuellt är dina blivande teammedlemmar eller kunder.
  • Kunskap om var du kan hitta finansiering.

 

Från idé till affärsidé i 3 steg

Ibland kan vägen från idé till lönsamt företag kännas lång och krokig. Men vi på Science Park kan hjälpa dig i alla steg och göra resan enkel och lustfylld

glödlampa

Kom igång med din idé

Har du en idé du vill utveckla? Välkommen att träffa
oss för kostnadsfri rådgivning om hur du kan gå vidare

Läs mer

piltavla

Utveckla din affärsidé

Hur ska du tjäna pengar på din affärsidé? Vi hjälper dig
sätta affärsmodellen, hitta teamet och finansieringen.

Läs mer

raket

Registrera företag

Är det dags att registrera bolaget och dra igång
verksamheten? Har du frågor kring allt det praktiska?
Vi har svaren.

Läs mer

Vi vet att just din idé är dags att förverkliga. Vi vet också att du kan nå längre än du tror.
Ta steget – starta eget.