Affärsgalan 2019

Börjar: 2019-03-07 18:00:00
Slutar: 2019-03-07 23:00:00

I år är det Anderstorps Näringslivsförening som är värd för affärsgalan, som vi i år har gett namnet Affärsgalen nitton. Som företagare och entreprenör måste man allt vara lite galen. Man tror på sina idéer och visioner, ger aldrig upp och brinner för sitt företag och företagande.

Under kvällen kommer det sedvanligt att delas ut flera näringslivs-, handels- och turismutmärkelser. Hyllning och uppskattning till de som gjort något extra i sin verksamhet och som kan ses som förebilder eller inspiratörer.

För att förstärka galenskapen kryddar vi Affärsgalen med humor. Kvällens konferencier är Marcus Johansson, som driver Oslipat – en av Sveriges största humorklubbar. På scenen kommer vi att få besök av flera humorartister – och en rolig vissångare!

 

 

Vi hoppas att du känner dig lite lagom galen och längtar efter att få sätta på dig finkläderna – för att mingla och umgås en helkväll med företagare från hela Gislaveds kommun.

Affärsgalen Nitton går av stapeln den 7 mars på Hotell Åsen i Anderstorp. Festligheterna startar kl. 18.00. Dessförinnan har näringslivsföreningarna årsmöten som startar kl. 17.00 (vissa undantag kan förekomma, respektive näringslivsförening informerar sina medlemmar separat).

Nu är det dags att anmäla sig! Kom själv och ta med dina kollegor till årets mest underhållande event: Affärsgalen nitton!

Hjärtligt välkommen!

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE