After Work för nya företagare i Gislaved – 31/5

Börjar: 2023-05-31 18:00:00
Slutar: 2023-05-31 20:00:00

Ny i företagsvärlden? Eller ska du precis ta steget att starta eget? Välkommen på en after work där du får inspireras av andra entreprenörer och bolla dina tankar kring entreprenörskap och företagande. Den 31 maj träffas vi på Ströget för att nätverka, äta och spela Shuffleboard. Kom som du är så fixar vi resten!

Att nätverka är nyckeln till nya möjligheter – välkommen att få inspiration, kunskap och knyta kontakt med andra som är i startgroparna av sitt företagande!

 

När?

Onsdagen den 31 maj kl. 18.00-20.00

Var?

Restaurang Ströget, Stortorget 2, Gislaved

För vem?

Det här eventet riktar sig till dig som ska eller nyligen har startat eget företag, eller funderar på att starta och vill nätverka med andra nya företagare i närområdet. Eventet riktar sig främst till dig som bor eller är verksam i GGVV-regionen (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Värnamo) men är öppet för individer från hela Jönköpings län.

Anmälan

Anmäl dig senast torsdag den 25/5. Vi bjuder på Strögets Big Burger – glöm inte att ange eventuella allergier och specialkost i anmälan. Har du anmält dig men har inte längre möjlighet att delta? Meddela oss att du inte kommer senast 24 timmar innan eventstart genom att maila till niclas.hiljemark@sciencepark.se

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved