After work för nya företagare

Börjar: 2022-03-24 17:00:00
Slutar: 2022-03-24 19:00:00

Ny i företagsvärlden? Eller ska du precis ta steget att starta eget? Välkommen på en After Work där du får inspireras av och utbyta erfarenheter med andra nya företagare.

Att nätverka är nyckeln till nya möjligheter – oavsett om du funderar på att starta företag, eller om du redan startat. Därför arrangerar vi nu en serie After Works runt om i Jönköpings län. Vi kickar igång i Värnamo den 24 mars! Det blir en härlig stund med god mat och utvecklande samtal, där alla är välkomna precis som vi är.

För vem?

Det här eventet riktar sig främst till dig i GGVV-trakten (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Värnamo) men är öppet för deltagare från hela Jönköpings län. Du som deltar ska eller har nyligen startat eget företag och vill nätverka med andra nya företagare i närområdet.

När?

Torsdagen den 24 mars kl. 17:00-19:00

Var?

Restaurang Madame, Gummifabriken, Värnamo

Anmälan och sista anmälningsdag

Eventet är kostnadsfritt och sista anmälningsdag är den 17/3. Har du anmält dig men kan inte längre komma? Kom ihåg att du måste avboka din plats senast 24 h innan eventstart. Om du behöver avanmäla dig, eller har frågor kring eventet, kontaktar du vår affärsutvecklare Adam Svensson på adam.svensson@sciencepark.se.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved