AI Session – Maria Riveiro om etik, öppenhet och affärsnytta

Börjar: 2021-03-11 12:00:00
Slutar: 2021-03-11 13:00:00

Science Park bjuder in till webbinarium där Maria Riveiro den 11 mars – docent inom datavetenskap på Jönköping University talar om att utvecklingen inom AI tar arbetsmodeller, industrier – och hela sättet vi lever på – in i en ny värld. Nya spännande förutsättningar och affärsmöjligheter ligger nu framför dig som är företagare och entreprenör.

Framtidens AI är redan här – och med det nya spännande möjligheter för dig som företagare och entreprenör att utvecklas och hitta nya affärer. Men, var börjar man? Genom Science Park och Jönköping Universitys nya AI-projekt vill vi förbereda dig som individ och företag att utveckla hållbara AI lösningar. Därför är du varmt välkommen till vår AI Session den 11 mars! Tillsammans med Maria Riveiro kommer vi att dyka in i spännande samtal om hur etik, förtroende, och öppenhet påverkar hur vi människor använder AI-baserade system på jobbet och i hemmet. Det blir en timma fullmatad med nya insikter, som ökar din kunskap och coachar dig framåt i hur du kan använda AI för att effektivera din verksamhet.

För vem:

Detta event är för dig som vill få ökad kunskap om hur du kan utveckla och effektivisera din verksamhet med hjälp av AI. Det är även för dig som är nyfiken på AI som område, och hur det just nu skapas nya möjligheter och förutsättningar för framtidens arbetsmodeller och företagande

 

Anmälan krävs senast 9 mars

Kostnadsfritt

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved