Besöksnäringsträff GGVV: Ett oförglömligt värdskap och ett unikt välkomnande

Börjar: 2023-03-30 08:30:00
Slutar: 2023-03-30 12:00:00

Under en förmiddag träffas aktörer inom besöksnäringen i GGVV (Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd, Värnamo) för nätverkande, omvärldsbevakning och inspiration.

Tid: tors 30 mars, kl. 08.30-12.00
Plats: Hooks herrgård, Vaggeryds kommun

Under förmiddagen kommer vi att få höra från två av Sveriges experter på värdskap – Kristina Christoffersson, VD på Nääs Fabriker och Hans Edberg, VD på Hooks herrgård. Omvärldsbevakning serveras rykande färsk av Smålands Turism och under förmiddagen ges även utrymme för nätverkande.

Deltagandet är kostnadsfritt för besöksnäringsaktörer inom GGVV. Vi bjuder på frukost och mellanmål.

Arrangörer: Gnosjö kommun, Enter Gislaved, Värnamo kommun och Vaggeryds kommun.

 

På agendan

  • 08.00: Mingel och frukost
  • 08.30: Programmet startar med inledning
  • Omvärldsbevakning och trender med Smålands Turism: Vad händer nu och framöver? Vilka besökare får vi hit och vilka upplevelser söker de efter? Hur kan besöksnäringen agera i dessa tider? Smålands Turism delar med sig av erfarenhet, prognoser och kunskap.
  • 10.05: Paus
  • Hans Edberg är uppvuxen på Hooks Herrgård och har värdskapet i blodet. Nu är han VD på över denna rofyllda oas, i hjärtat av de småländska skogarna. Spa, golf och konferens är Hooks herrgårds expertisområden, men här utlovas gästerna även upplevelser att minnas och ett förstklassigt bemötande. Hans berättar om herrgården som är byggd på en grund av drömmar, som hela tiden fortsätter skapa förutsättningar för ett slags skönare liv. Efteråt ges en rundtur på herrgården.
  • På Nääs Fabriker hittar man en historisk miljö med kontor, butiker, hotell, restaurang, kafé, bageri och bryggeri. Men det som kanske sätter mest intryck på besökaren är värdarnas brinnande intresse för värdskap och service – här sätter man alltid fokus på gästen och dess upplevelse. Nääs Fabriker siktar på att bli ett av Sveriges mest uppskattade besöksmål. Kristina Christoffersson, VD, berättar hur man ska nå dit med hjälp av ett slipat och väl genomtänkt värdskapsarbete.
  • 12.00: Avslut

Anmälan

Anmäl dig senast 23 mars. Antalet platser är begränsade. Deltagandet är kostnadsfritt.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE