Bli proffs på digitala möten

Börjar: 2021-02-03 08:00:00
Slutar: 2021-02-03 10:00:00

Till dig som är verksam i Gislaveds kommun finns nu möjlighet att delta på tre korta webbinarier som ska stärka dig i ditt arbete utifrån det nya normala. Webbinarierna handlar om möten på distans, arbete på distans och att leda i förändring. 30 platser per webbinarie finns, du väljer vilken eller vilka du vill delta i och anmäler dig separat till vardera webbinarie.

Webbinarierna är kostnadsfria då detta är en aktiviteter som näringslivsrådet tillsammans med Enter anordnar som en del i arbetet med Covid 19 åtgärder. Dock tillämpas en no-show avgift, läs mer under anmälan.

En del tror att distansmöten måste vara tråkigt och platt. Inget kunde vara mer fel! Lär dig nå fram, överföra kunskap & leda övningar för små och stora grupper i digital

Stora webbinarier eller mindre möten. Oavsett om de sker fysiskt eller på distans är en sak säker – det är människor du kommunicerar med. Rätt genomförda distansmöten vara precis lika bra, och i vissa avseenden bättre än traditionella möten. Men vanliga utmaningar är att nå ut, skapa kontakt och hålla energin uppe i virtuella mötesrummet.

Under ett inspirerande tillfälle får du i det här webbinariet handfasta tips för hur du sätter upp och genomför distansmöten i världsklass. Du får ta del av konkreta verktyg du kan använda för att hålla intresse och motivation uppe. Kunskap om hur du skapar delaktighet och engagemang hos alla som deltar. Och tips på hur du leder övningar & diskussioner som tänder en glöd hos deltagarna.

Efter webbinariet har du fått nycklar för att hålla både humör och produktivitet uppe, och skapa mening i tillvaron när du arbetar på distans.

Det här är webbinariet som alla som jobbar hemma borde gå! För att forma en tryggare tillvaro och få mer av rätt saker gjorda.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved