Crash course – Så startar du ditt företag

Börjar: 2021-09-09 12:00:00
Slutar: 2021-09-09 12:45:00

Vad behöver du tänka på innan du kommer igång med ditt eget företag? Vilken bolagsform passar bäst – och vilken affärsmodell ska du välja? Science Park välkomnar dig till en crash course den 9 september de går igenom de vanligaste frågorna – och vad du inte får missa innan du kickar igång din företagsstart!

Under seminaret berättar Science Park affärsutvecklare Dina Eminovic och Patrick Blomström om viktiga saker att tänka på inför en företagstart. Du kommer att få lära dig om fördelar och nackdelar med olika typer av företagsformer, och få verktyg för att ta fram affärsmodell och hantera prissättning. Under seminariet kommer vi även att prata om:

  • Avtal, försäkringar och vad du ska tänka på för att skydda din idé
  • Bokföring, moms och F-skatt

Efter föreläsningen är du välkommen att boka in ett individuellt och kostnadsfritt möte med en affärsutvecklare på Science Park för att få anpassad coachning till din idé.

För vem?

Denna crash course passar dig som bestämt dig för att starta ditt företag och vill få tips och kunskap innan du startar. Den passar även dig som funderar på att starta, och som vill få inspiration inför framtiden.

När?

Torsdagen den 9 september kl. 12:00 – 12:45

Var?

Seminariet hålls digitalt. Du kommer att få en länk skickad till dig någon dag innan eventet.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved