Crash Course – Så startar du ditt företag

Börjar: 2022-04-03 18:00:00
Slutar: 2022-04-04 18:00:00

Vad behöver du tänka på innan du kommer igång med ditt eget företag? Vilken bolagsform passar bäst – och vilken affärsmodell ska du välja? Välkommen till en crash course den 24 november där vi går igenom de vanligaste frågorna – och vad du inte får missa innan du kickar igång din företagsstart!

Under seminaret berättar Science Park affärsutvecklare Dina Eminovic och Patrick Blomström om viktiga saker att tänka på inför en företagsstart. Du kommer att få lära dig om fördelar och nackdelar med olika typer av företagsformer, och få verktyg för att ta fram affärsmodell och hantera prissättning. Under seminariet kommer vi även att prata om:

  • Avtal, försäkringar och vad du ska tänka på för att skydda din idé
  • Bokföring, moms och F-skatt

Efter föreläsningen är du välkommen att boka in ett individuellt och kostnadsfritt möte med en affärsutvecklare på Science Park för att få anpassad coachning till din idé.

För vem?

Denna crash course passar dig som bestämt dig för att starta ditt företag och vill få tips och kunskap innan du startar. Den passar även dig som funderar på att starta, och som vill få inspiration inför framtiden.

När?

Onsdagen den 24 november kl. 12:00 – 12:45

Detta är del 2 av en utbildningsserie på temat ”Utveckla idé och starta företag”. Del 1, är en crash course i hur du utvecklar din idé och hålls den 22 november. Du anmäler dig till det seminariet här. Du kan självklart välja att endast gå på det tillfälle som passar dig bäst

Var?

Seminariet hålls digitalt. Du kommer att få en länk skickad till dig någon dag innan eventet.

Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 22/11.

Länk till seminariet skickas ut någon dag innan eventet.

Har du anmält dig till eventet, men kan inte längre komma? Glöm inte att avanmäla dig senast 24 timmar innan genom att maila oss på elin.ohlsson@sciencepark.se 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE