Crash course – Så utvecklar du din idé

Börjar: 2022-04-05 18:00:00
Slutar: 2022-04-06 18:00:00

Hur gör jag för att utveckla min idé till en affär? Hur vet jag om min idé är tillräckligt bra? Varmt välkommen till en crash course och lunchseminarium den 22 november där vi snackar kreativitet och idéutveckling.

Under seminariet pratar Science Parks affärsutvecklare Adam SvenssonElin Ohlsson och Ida Fredman om drivkrafter, framgångsfaktorer och hållbarhet kopplat till din idé. Du kommer att få redskap för att hitta det som är unikt med din idé, och dessutom få tips på hur du identifierar dina nästa steg framåt. Det blir en crasch course fylld med inspiration, tips och diskussioner som hjälper dig vidare mot nästa steg.

Efter föreläsningen är du välkommen att boka in ett individuellt och kostnadsfritt möte med en affärsutvecklare på Science Park för att få anpassad coachning till din idé.

Vill du även ha kunskap om hur du startar ditt företag och praktiska saker som hör till? Anmäl dig även till seminariet Så startar du ditt företag.

För vem?

Denna crash course passar dig som har en företagsidé som du vill utveckla vidare. Den passar även dig som är nyfiken på entreprenörskap och vill få inspiration och tips inför framtiden.

När?

Måndagen den 22 november kl. 12:00 – 12:45

Detta är del 1 av en utbildningsserie på temat ”Utveckla idé och starta företag”. Del 2, som är en crasch course i hur du startar ditt företag, hålls den 24 november. Du anmäler dig till det seminariet här.  Du kan självklart välja att endast gå på det tillfälle som passar dig bäst (även om vi självklart rekommenderar att du går på båda). 

Var?

Seminariet hålls digitalt. Du kommer att få en länk skickad till dig någon dag innan eventet.

Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt, anmäl dig senast den 19 november. Länk till seminariet skickas ut någon dag innan eventet.

Har du anmält dig till eventet, men kan inte längre komma? Glöm inte att avanmäla dig senast 24 timmar innan genom att maila oss på elin.ohlsson@sciencepark.se 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved