Crash course – Så utvecklar du din idé

Börjar: 2022-02-22 12:00:00
Slutar: 2022-02-22 12:45:00

Hur gör jag för att utveckla min idé till en affär? Hur vet jag om min idé är tillräckligt bra? Varmt välkommen till en crash course och lunchseminarium den 22 februari där vi snackar kreativitet och idéutveckling.

Under seminariet pratar Science Parks affärsutvecklare Adam Svensson och Elin Ohlsson om drivkrafter, framgångsfaktorer och hållbarhet kopplat till din idé. Du kommer att få redskap för att hitta det som är unikt med din idé, och dessutom få tips på hur du identifierar dina nästa steg framåt.

Efter föreläsningen är du välkommen att boka in ett individuellt och kostnadsfritt möte med en affärsutvecklare på Science Park för att få anpassad coachning till din idé.

För vem?

Denna crash course passar dig som har en företagsidé som du vill utveckla vidare. Den passar även dig som är nyfiken på entreprenörskap och vill få inspiration och tips inför framtiden.

När?

Tisdagen den 22 februari kl. 12:00 – 12:45

Detta event är del 1/2 i en utbildningsserie på temat ”Utveckla idé och starta företag”. Här anmäler du dig till del 2: Så startar du ditt företag. Du kan även välja att endast gå på det tillfälle som passar dig bäst

Var?

Seminariet hålls digitalt. Du kommer att få en länk skickad till dig någon dag innan eventet.

Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är öppen t.o.m. den 20 februari.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved