Exportfrukost i Smålandsstenar

Börjar: 2023-10-18 07:30:00
Slutar: 2023-10-18 09:00:00
Inspireras av Stolabs exportresa!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!
Almi och Enter Gislaved bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 18 oktober kl. 07:30-09:00 hos Stolab i Smålandsstenar. 

Stolab är ett företag med en lång och stolt historia av tillverkning av massiva trämöbler med själ och karaktär sedan 1907. De kombinerar skickligt hantverk med modern tillverkning och strävar efter hög kvalitet och hållbarhet i allt de gör. Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Martin Johansson, VD för Stolab och Annika Mårtensson, Exportansvarig som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar som kan inspirera och vägleda dig i din egen exportresa.

Som en del av deras exportresa har Stolab också samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier och fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal www.beglobal.nu – en accelerator för företags internationella satsningar.

– Utan Beglobal så hade vi inte varit där vi är idag, vi hade inte vågat ta steget. Exportcoachningen har hjälpt oss att komma snabbare och mer rätt ut på den tyska marknadenFredrik Lingeskog, Svenska Lager

– Det jag uppskattat allra mest i det här projektet är den personliga coachningen. Nätverksträffarna har varit otroligt viktiga för mig också. Jag tycker att det har hjälpt vår exportresa väldigt mycket framåtDavid Jonsson, EV Charge Partner

När? 18/10 kl 07.30-09.00
Var? Stolab, Östra Järnvägsgatan 7 i Smålandsstenar.

Sista anmälan 17 oktober.

 

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor.
Varmt välkommen – vi bjuder på frukost!

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved