Flow i distansarbete

Börjar: 2021-02-01 09:00:00
Slutar: 2021-02-01 11:00:00

Till dig som är verksam i Gislaveds kommun finns nu möjlighet att delta på tre korta webbinarier som ska stärka dig i ditt arbete utifrån det nya normala. Webbinarierna handlar om möten på distans, arbete på distans och att leda i förändring. 30 platser per webbinarie finns, du väljer vilken eller vilka du vill delta i och anmäler dig separat till vardera webbinarie.

Webbinarierna är kostnadsfria då detta är en aktiviteter som näringslivsrådet tillsammans med Enter anordnar som en del i arbetet med Covid 19 åtgärder. Dock tillämpas en no-show avgift, läs mer under anmälan.

Välkommen till ett webbinarium som hjälper dig att skapa en mer positiv tillvaro och få bra saker att hända.
Fler och fler jobbar nu på distans, på obestämd tid. Många vittnar om större fokus och mer effektivt arbete – men också om att oro för framtiden tar större plats när inte kollegorna gör det. När de dagliga rutinerna lyser med sin frånvaro kan det vara en utmaning att få rätt saker gjorda.

I det här interaktiva live-webbinariet får du förståelse för hur du kan forma en produktiv vardag när du distansarbetar. Du får konkreta nycklar för att motverka oro och ångest, och för att skapa bra rutiner som hjälper dig fokusera. Dessutom delar vår erfarna utbildare med sig av tips på hur du hantera snabba svängningar, prioriterar rätt saker och lär dig att strunta i sådant som är oviktigt.

Efter webbinariet har du fått nycklar för att hålla både humör och produktivitet uppe, och skapa mening i tillvaron när du arbetar på distans.

Det här är webbinariet som alla som jobbar hemma borde gå! För att forma en tryggare tillvaro och få mer av rätt saker gjorda.

 

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved