Sinf – Föreläsning om generationsskifte

Börjar: 2018-08-30 09:00:00
Slutar: 2018-08-30 11:00:00

Välkommen 30 augusti till Hotell Åsen, då håller Sinf (Sveriges Industriförening) föreläsning om generationsskiften inom näringslivet. 

Hela 40 procent av småföretagen har en företagsledare som är äldre än 55 år och under de närmaste tio åren räknar man med att cirka 100 000 företag i Sverige planerar ett ägarbyte. I den småföretagartäta Gnosjöregionen är företagsledarna ännu äldre än riksgenomsnittet. Om ditt företag ska må gott i ett längre perspektiv behöver du ha en realistisk plan för detta eftersom ett generationsskifte tar tid. Många företagare skjuter på problemet och tänker ofta att de själv känner sig friska och orkar ett antal år till. Men vad händer om du blir sjuk och inte hinner lämna över?

Sanna Arnfjorden Wadström, ledamot i Sinfs styrelse, föreläser denna förmiddag om generationsskiften. Efter 27 år i familjeföretag har Sanna genomgått generationsskifte och startat konsultfirman Arnfjorden Wadström AB, som ska hjälpa företag att ta sig igenom generationsskiften och digitaliseringen.

I samband med denna föreläsning presenterar Sinf också den senaste underleverantörsbarometern.

”Sinfs konjunkturlägesrapport är som vanligt en viktig temperaturmätare på läget i underleverantörsbranschen. Var med när Sinfs VD Joakim Norlén presenterar den dagsfärska barometern på Hotell Åsen i Anderstorp.” -Sinf

Tid: 9:00 – 11.00 (Frukost serveras från 8:30)
Plats: Hotell Åsen, Storgatan 20, Anderstorp

Läs gärna pressmeddelandet som släpptes samtidigt som eventet här

Varmt välkommen!

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved