Framtidsdagen – Så bygger du ett starkare företag i en skakig värld

Börjar: 2024-02-27 09:00:00
Slutar: 2024-02-27 15:30:00

Cyberhot, energikris, krig i vår närhet och snabb teknisk utveckling – världen är just nu fylld av svåra utmaningar som påverkar dig som företagare. Hur ska ditt företag stå stadigt när det stormar runt omkring? Och hur bygger du ett företag som inte bara överlever, utan utvecklas genom kriser?

 

På Framtidsdagen dyker vi ned i dessa utmaningar med fokus på att:

  • Förstå hur de påverkar dig som företagare
  • Utforska hur du kan omvandla utmaningarna till möjligheter – det vill säga strategiska fördelar, nya affärsmöjligheter och hållbar tillväxt.

 

Under dagen kommer vi att:

  • Ta del av inspirerande föreläsningar, trendspaningar och omvärldsanalyser från ledande experter och trendspanare med fokus på den snabba tekniska utvecklingen och andra komplexa frågor.
  • Utforska konkreta strategier för att framtidssäkra ditt företag – från att förstå vad som ligger runt hörnet, hur vi navigerar i förändringar till att omvandla dagens utmaningar till morgondagens affärsmöjligheter.

 

Program:

8:00-8:30        Frukost och incheckning
8:30-13:00      Program med föreläsningar, trendspaningar, övningar med konkreta verktyg för att framtidssäkra det egna företaget. Fika under dagen
13:00-14:00    Lunch med mingel och nätverkande

Under och efter lunchen finns det möjlighet att nätverka och prata med dagens talare.

 

Framtidsdagen riktar sig till:

  • Nyfikna företagare – både nya och etablerade – som vill ligga steget före
  • Ledare, beslutsfattare och ledningsgrupper
  • Aktörer som jobbar med affärsutveckling och företagsfrämjande i Jönköpings län
  • Syftet med Framtidsdagen är att skapa en mötesplats för nätverkande och kunskapsutbyte, där idéer kan korsbefruktas och nya perspektiv upptäckas.

 

 

Anmälan – dagspass eller halvdagspass

Vi vet att din tid är viktig. Därför kan du välja mellan att ett halv- eller heldagspass på Framtidsdagen. Under förmiddagen kommer fokus ligga på kunskap, inspiration och diskussion. Under eftermiddagen får du möjlighet att ta del av praktiska verktyg för att hantera komplexa framtidsutmaningar.

Du kan anmäla dig till och med den 20/2. Glöm inte att avanmäla dig senast 24 timmar innan programstart om du har anmält dig men inte längre har möjlighet att delta.

 

Arrangörer:

Framtidsdagen arrangeras av Science Park Jönköpings län, Region Jönköpings län och projektet Kvalitetsutveckling2.0.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved