Grundläggande AI-utbildning – online

Börjar: 2022-08-17 08:15:00
Slutar: 2022-08-17 12:15:00

Visste du att AI kan fördubbla ett företags tillväxtpotential? Det visar en studie som jämfört tillväxten hos företag som i olika grad utnyttjat AI. Och – vi vet: Bara tanken på AI kan kännas hisnande tekniskt och avancerat. Men vi är övertygade om att när du börjar upptäcka möjligheterna med AI, kommer du förstå att det inte alls behöver vara det.

Den 17 augusti välkomnar Science Park dig att delta i en grundläggande AI-utbildning, där du får inspiration och kunskap kring hur AI kan skapa affärsnytta och nya kundvärden för ditt företag eller din organisation. Och du, inga förkunskaper krävs för att delta!

Under workshopen får du:

  • Grundläggande förståelse för AI
  • Inspiration, omvärldsbevakning och goda exempel inom AI-området
  • Delta i diskussioner och reflektion för hur just ditt företag kan påbörja sin AI-resa

 

Som deltagare får du inte bara den värdefulla möjligheten att bolla dina tankar med andra företagare i samma sits. Du får även träffa forskare från JAIL (Jönköpings AI-LAB, Jönköpings University) och affärsutvecklare från Science Park, som är specialiserade inom området.

När?

Onsdagen den 17 augusti kl.08.15-12.15

Var?

Online. En digital mötesinbjudan  kommer att skickas till dig senast en dag innan eventstart.

För vem?

Etablerade företag i Jönköpings län med upp till 249 anställda inom alla branscher, med en omsättning på upp till 500 msek.

Vad behöver jag för att delta?

En dator med internetuppkoppling.

Anmälan:

Eventet har begränsat med platser (8 företag) så vänta inte med att anmäla dig. Rekommendationen är att två personer från varje företag deltar. Anmälan är öppen t.o.m. den 15/8.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE