Grundläggande AI utbildning

Börjar: 2023-10-12 09:00:00
Slutar: 2023-10-12 13:00:00

Vad är artificiell intelligens? Varför pratar alla runt om oss om AI? Vad innebär uttryck som ”Machine learning”? Välkommen på en inspirerande och lärorik AI-utbildning med Science Park, för dig som är nyfiken på AI.

Artificiell Intelligens kan låta både stort och svårt. Men AI är inte bara till för bolag som erbjuder en teknisk produkt eller tjänst. Tekniken bakom kan appliceras inom alla branscher och typer av företag! Till exempel för att förutspå hur vädret påverkar försäljningen av dina säsongsprodukter och att hitta rätt kandidater i rekryteringssammanhang. Eller att analysera hur du spelade din senaste padel-match.

Den 12 oktober välkomnar vi dig att delta i en grundläggande AI-utbildning inspiration och kunskap kring hur AI kan skapa affärsnytta och nya kundvärden för ditt företag eller din organisation. Och du, inga förkunskaper krävs för att delta!

Under en förmiddag går vi igenom grunderna, lyssnar och svarar på dina frågor. Tillsammans bollar vi vad just ditt företag skulle kunna ha för nytta av tekniken – och hur den skulle kunna utveckla er verksamhet.

Praktiskt information

När: 12 oktober kl.09-13
Var:
 Hestraviken hotell & restaurang, 335 72 Hestra

Du kan anmäla dig till och med den 10 oktober. Glöm inte att avanmäla dig senast 24 timmar innan eventstart om du har anmält dig men inte längre har möjlighet att delta.

Om du har frågor om eventet, kontakta Simon Sleman på simon.sleman@sciencepark.se.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved