Inkomst 4.0 och Husqvarna Group – komplett event om affärsnyttig digitalisering

Börjar: 2023-05-15 08:30:00
Slutar: 2023-05-15 14:30:00

Efter fem år avrundar Almi Jönköping projektet Inkomst 4.0 och bjuder in till ett avslutningsevenemang tillsammans med Husqvarna AB den 15/5.

Under dagen summeras projektet och vi får även lyssna till hur Husqvarna arbetar med mätning och uppföljning i sitt dagliga arbete. Det bjuds också på en visning av fabriken Husqvarna EDGE som tillverkar motorsågskedjor.

 

Almi Jönköping driver projektet Inkomst 4.0 som syftar till att stärka länets industriföretag genom att öka sin mognad inom industriell digitalisering. Projektet har handlat om till exempel maskinuppkoppling, energieffektivisering och datadelning till kunder/leverantörer. Flera goda exempel har tagits fram och digitalisering på båda avancerad och enkel nivå har testats. Energitjuvar motsvarande flera GWh har identifierats och flera besparingstips kommer att redovisas. Du kommer att gå hem från evenemanget med många tips på hur du kan öka ditt företags produktionseffektivitet.

När: 15 maj, kl 8.30-14.30
Var: Husqvarna AB, eller digitalt

Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsade och föranmälan krävs. Säkra din plats och anmäl dig redan idag!

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved