Intervjudag med yrkeskompetens från Holland

Börjar: 2018-04-27 10:00:00
Slutar: 2018-04-27 15:30:00

 

I satsningen Emigration Express to Sweden hjälper vi regionens företag att hitta kompetens i Holland. Nu är det dags för kandidaterna att träffa sina möjliga framtida arbetsgivare vid Välkomstdagen i Värnamo den 27 april.

Emigration Express to Sweden är en gemensam satsning där Business Gnosjöregion, näringslivsbolagen i Gnosjöregionen, Arbetsförmedlingen, Junic och OnePartnerGroup/ EPAB samarbetar för att öka antalet anställningsbara i Gnosjöregionen. Det handlar om ett snabbspår där vi träffat och speed-intervjuat holländare på en jobbmässa i Holland i februari. Kandidaterna kan ta ett jobb i vår region inom 6 månader – Emigration Express to Sweden.

Kategorier som vi intervjuat är bland annat svetsare, montörer, operatörer, kvalitetsingenjörer, möbelsnickare, målare, arkitekter, truckförare, ingenjörer, produktionschefer, sjukvårdspersonal och designers.

Vid intervjudagen den 27 april bjuder vi in lämpliga kandidater från Holland och ger möjlighet för företagare att göra intervjuer. På plats finns även mäklare, kommunrepresentanter, Arbetsförmedlingen m.fl. för att kunna svara på holländarnas frågor om inflyttning.

Anmäl ditt intresse redan nu att delta den 27 april, till info@bgr.se. För dig som vill intervjua kandidater kostar det 5.000 kr., oavsett hur många kandidater du vill intervjua.
För mer information kontakta din näringslivschef eller Nina von Krusenstierna BGR, tel: 0728-533 007, e-post: nina@bgr.se

Save the Date 27 april 2018

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved