Jobbträff Gislaved

Börjar: 2019-02-20 09:00:00
Slutar: 2019-02-20 16:00:00

Jobbträff Gislaved är en mötesplats som vill effektivisera matchningen mellan arbetstagare och arbetsgivare samt lyfta in det sociala perspektivet om inkludering och minskat utanförskap. Här kan företag träffa arbetssökande i ett personligt möte långt bort från den digitala världen som präglar dagens rekryteringar.

Kommunens arbete för ett socialt hållbart Gislaved har pågått under en längre tid och har under hösten konkretiserats i ett samarbete med Leader Västra Småland gällande validering av icke formella kunskaper hos personer som idag lever i utanförskap. Kommunens anställda har därmed utbildats till valideringskonsulter inom en rad olika områden, vilket innebär att företag i behov av arbetskraft kan vända sig direkt till arbetsmarknadsorganisationen. Denna satsning och flera andra kommer att presenteras på Jobbträffen.

Vi kommer att erbjuda inspirerande föreläsningar, seminarier, jobbtorg, möjlighet till anställningsintervjuer, speed-dating, m.m. Ett fullständigt program hittar du här.

Kontakt och anmälan:

Jobbträff Gislaved: interaction@leadervastrasmaland.se senast den 13 februari

Kostnad monterplats 1000 kr/utställare. I avgiften ingår fm och em fika och lunch för 3 pers.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved