Kickstart – Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo

Börjar: 2022-05-11 18:00:00
Slutar: 2022-05-14 18:00:00

Kickstart är ett intensivprogram som ger dig kunskapen och verktygen du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång med att starta ditt eget företag. Målet är att programmet ska ge dig alla förutsättningar du behöver för att förverkliga och starta ditt företag.

I Kickstart programmet vill vi hjälpa dig få svaren på dina frågor.  Vi vill ge dig möjligheten att inspireras av de som redan startat och att du får ta del av deras positiva och negativa erfarenheter. Vi ser till att du får möta riktigt bra föreläsare och kunskapsförmedlare i de ämnen du behöver.

Upplägg för Kickstart-programmet

Programmets kurstillfällen och affärsutvecklingsmöten sker fysiskt på olika platser i länet med utgång från Gnosjö, Gislaved Värnamo & Vaggeryd. Vår erfarenhet är att utbytet mellan deltagarna är en viktig och uppskattad del av upplägget. Under programmet ses vi vid 5 tillfällen på gemensamma träffar bestående av föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration. Det ingår även minst två individuella coach-tillfällen lokalt på din ort med någon av våra affärsutvecklare.

Programmet är kostnadsfritt. Innehållet i programmet är på svenska. 

Praktisk information

Kickstartprogrammet är ett sex veckor långt program förlagt under kvällstid. Programmet går att kombinera med heltidsstudier eller heltidsjobb – men kräver att du lägger extra tid och energi på din affärsidé och de tillfällen som ingår i programmet. Vilken ort du utgår i från spelar ingen roll. Mötet med din affärscoach under programmet sker under i första hand under kontorstid.

För vem?

För dig som har eller funderar på att starta eget företag. Vi vänder oss till alla oavsett bransch eller inriktning. Vi ser gärna att din ambitionsnivå att vilja starta företag är hög. För att få ut så mycket som möjligt av programmet är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att satsa på din affärsidé och ditt företag.

Program:

27/10  kl 18.00-20.00

Uppstart med inspiration, utveckla ide, mål och visioner, Gislaved

9/11  kl 18.00-20.00

Finansiering, företagsformer, ekonomi, prismodeller & bokföring, Värnamo
Medverkande: Magnus Gustavsson, Almi & Martin Harbäck, Science Park

18/11  kl 18.00-20.00

Sälj + Hur presenterar du din ide – pitchträning, Vaggeryd

23/11  kl 18.00-20.00

Marknadsföring + Hållbarhet, Värnamo

8/12  kl 18.00-20.00

E-handel & Artificiell Intelligens

Detaljerad information om plats kommer att skickas ut till alla deltagare. Alla deltagare har individuell affärsutveckling med sin coach under programmet utefter handlingsplan.

Frågor och information

Har du frågor eller funderingar om programmet? Kontakta Adam Svensson, affärsutvecklare på Science Park på: adam.svensson@sciencepark.se

Anmälan

Anmäl dig senast den 25/10. För att på bästa sätt skräddarsy programmet efter dina behov så vill vi gärna att du skriver ned de fyra viktigaste sakerna du känner att du vill lära dig under programmet – så tar vi med det i så stor utsträckning som vi kan.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved