Lunch’n Learn Impact Sessions med GIAB (online)

Börjar: 2021-02-02 11:30:00
Slutar: 2021-02-02 12:30:00

Logga in, ta fram lunchen och bli inspirerad under en digital föreläsning med Godsinlösen Nordic AB (GIAB) den 2 februari. Denna gång berättar GIABs hållbarhetschef tillika COO Matilda Jarbin om cirkulär ekonomi – och dess påverkan på både företaget och samhället. Vill du lära dig mer om hur vi ska lyckas med det globala målet: hållbar konsumtion och produktion? Haka på den 2 februari.

GIAB är ett tillväxtbolag vars affärsidé är att förlänga livet på produkter enligt cirkulärekonomiska principer. Under den digitala föreläsningen den 2 februari kommer hållbarhetschefen Matilda Jarbin berätta om GIABs tillväxtresa, och hur de gjort för att gå från från 0 till 120 anställda på 6 år. Matilda, som har en masterexamen i Miljövetenskap med fokus på klimatstrategiskt arbete, kommer även att gå igenom grunderna i cirkulär ekonomi och hur du som företagare kan arbeta med lönsamt hållbarhetsarbete. Hon kommer även att prata om:

  • GIABs viktigaste utmaningar, milstolpar, lärdomar och vägen framåt

Efter föreläsningen öppnar vi upp för en Q&A, så förbered en massa frågor – så ses vi online den 2 februari!

Vem passar seminariet för?

Du som vill få kunskap om cirkulär ekonomi – hur det påverkar oss och vad vi kan göra för att tänka (ännu mer) hållbart.

Om Lunch’n Learn Impact Sessions:

Lunch’n Learn Impact Sessions är en serie lunchföreläsningar med entreprenörer och företag som brinner extra mycket för att förändra världen och gör det genom innovation och entreprenörskap.

Anmäl dig senast den 1/2.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved