Så bygger du ett starkt varumärke – Lunchföreläsning

Börjar: 2022-04-28 12:00:00
Slutar: 2022-04-28 13:30:00

Ett starkt varumärke är A och O för dig som vill driva ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt företag. Men… vad är egentligen ett varumärke? Och hur bygger du ett varumärke som står starkt nu och i framtiden? Den 28 april välkomnar Science Park dig till en digital lunchföreläsning med Pernilla Ljungbergh – VD på byråerna Grace Studio, NY Studio och Saga Production i Jönköping. 

Under föreläsningen kommer Pernilla dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter kring varumärkesbyggande. Hur använder du de resurser du har på bästa sätt? Hur får du ihop helheten? Och vilka är de bästa tipsen för att lyckas? Det är några av många frågor du kommer att få svar på. 

Pernillas mission att hjälpa företag att utvecklas och växa med hjälp av visuell kommunikation och digitala upplevelser. Hon jobbar med övertygelsen om att det är människan och kreativ problemlösning som är nyckeln till till växande, mer lönsamma och trivsamma företag. Pernilla är en del av de tre systerbolagen Grace Studio, NY Studio och Saga Production där de hjälper företag med kommunikation, branding, identitet, digitala upplevelser, film, foto och 3D.  

Det här kommer du att få lära dig mer om under föreläsningen:

  • Skillnaden på företagsnamn och varumärke 
  • Vision & Mission 
  • Varför det är viktigt hur och till vem mitt företag kommunicerar? 
  • Känslor och bildspråk 
  • Varför är det viktigt med ett företags värderingar? 
  • Vad betyder immaterialrätt? 
  • Hur skyddar du ditt varumärke? 

 

Preppa lunchlådan, luta dig tillbaka och ta del av en spännande digital föreläsning tillsammans med oss. Varmt välkommen! 

När:

Torsdagen den 28 april kl. 12:00-13:30

Var:

Online. En länk till föreläsningen skickas ut senast dagen innan eventstart.

Vad behöver jag för att delta: En dator eller smartphone med internetuppkoppling. Rekommenderade webbläsare är Google Chrome alt. Microsoft

Anmälan:

Anmäl dig senast den 28 april. Har du anmält dig men har inte längre möjlighet att delta? Glöm inte att avanmäla dig minst 24 timmar innan eventstart. Du avanmäler dig genom att skicka ett mail till jonna.carpvik@sciencepark.se.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved