Startupprogrammet – Sustaintech AI

Börjar: 2024-04-02 17:00:00
Slutar: 2024-04-02 19:00:00

Vill du göra skillnad genom att vända utmaningar till affärsmöjligheter?

Älskar du tech lika mycket som du bryr dig om vår jord och samhället runtomkring dig? Tror du att du kan göra skillnad genom att kombinera hållbara affärsidéer med ai-lösningar ? Då ska du ansöka till Science Parks Startupprogram, som i vår har temat Sustaintech AI.

Startup-programmet är ett intensivprogram för dig med en idé som kan göra världen och framtiden lite ljusare. Du kanske har en idé som kan bidra till ett mer inkluderande samhälle, eller en produkt som skapar säkrare och mer effektiv sjukvård? Kanske handlar din idé om att skapa tryggare bostadsområden eller hjälpa konsumenter att göra mer hållbara val i vardagen? Om du har en idé som kan göra positiv skillnad i samhället och för miljön (antingen i det stora eller lilla perspektivet) – då ska du ansöka till Startupprogrammet.

 

Vem kan ansöka?

Du/ni som som vill göra skillnad på riktigt och har en idé som kan bidra till att lösa ett problem i samhället. Vi letar efter idéer som har potential att utvecklas till affärsmodeller med hjälp av AI, även om tillämpningen av AI i din idé ännu inte är definierad.

 

9 träffar – från idé till affärsidé

Som deltagare i Startup-programmet får du utveckla din idé tillsammans med andra drivna personer och engagerade affärsutvecklare. Under programmet kommer du att få ta del av verktygen du behöver för att ta nästa steg med din affärsidé, få nya insikter och kunskap samt ta del av värdefulla nätverk. Det blir inspirationsföreläsningar, workshops och individuell coaching med Science Parks affärsutvecklare. Du får även tillgång till Science Parks coworkingytor under hela programmet.

Programmet avslutas med idétävlingen Impact Demo Day, där du får pitcha din lösning för en jury och tävla om en vinst på 10.000 kronor i utvecklingsmedel från Tillväxtstiftelsen i Jönköpings län.

 

Praktisk information

När: 9 träffar mellan april och maj, med start 2 april

Var: Science Park Towers, Framgången 1, Jönköping

Språk: Hela programmet hålls på engelska

Kostnad: Kostnadsfritt

Du kan ansöka till och med den 19 mars. Om du har frågor om programmet, kontakta simon.hagedorn@sciencepark.se.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved