Ta ditt varumärke ett steg längre genom hållbarhetstänk

Börjar: 2022-05-20 09:00:00
Slutar: 2022-05-20 10:00:00

Den 20 maj anordnar Energikontor Norra Småland en inspirationsföreläsning på temat hållbarhetskommunikation. Ni får då möta Helena Nordström, VD och grundare av företaget Placebrander. Helena kommer att ge flera inspirerande exempel på organisationer som har lyckats ta sitt varumärke ett steg längre genom att bygga på med hållbarhetstänk.

Helena var tidigare marknadschef på Destination Jönköping och är författare till den första svenska handboken i platsmarknadsföring. Hon har gedigen erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation och marknadsföring inom offentlig sektor och har på nära håll sett vilka utmaningar som finns.

Kan en kommun ha ett varumärke? Hur hänger varumärket ihop med platsen där de finns? Hur ska man tänka för att få en röd tråd i hållbarhetskommunikationen genom en kommuns samtliga verksamheter – det handlar ju om allt från vård och omsorg till nya cykelvägar?

Placebrander fick för några år sedan uppdraget att analysera och beskriva platsvarumärket Höga Kusten. Det arbetet resulterade bland annat i en kommunikationsstrategi genomsyrad av hållbarhet utan att ens nämna ordet hållbarhet.

Helena berättar om hur de gjorde och om fler inspirerande exempel på organisationer som lyckats ta sitt varumärke ett steg längre genom att bygga på med hållbarhetstänk. Hur de genom att ta ansvar för människor och även för planeten skapat hållbara och starka varumärken. Hon har också koll på de senaste trenderna kopplat till platsattraktion och kommunikation och ger oss tipsen du inte vill missa.

 

Tid och plats

Fredagen den 20 maj kl. 09.00-10.00.

Evenemanget genomförs via Zoom och kräver ingen särskild programvara. Länk till föreläsningen skickas ut någon dag i förväg till alla som har anmält sig.

 

Pris

Föreläsningen är kostnadsfri.

 

 

Anmälan

Senast den 19 maj.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved