”Vad tusan ska jag lägga ut?” – en föreläsning om sociala medier för företag

Börjar: 2022-02-02 12:00:00
Slutar: 2022-02-06 13:30:00

Vilka möjligheter finns egentligen med sociala medier och vad måste finnas med för att ge din besökare bäst chans att hitta dig? Välkommen på en föreläsning med Kajsa Granberg – entreprenör, varumärkesstrateg, affärsutvecklare och grundare av Kajsa & co.

”Idétorkan är ett faktum. Du stirrar på skärmen och tänker att ”äh, det får bli ett inlägg imorgon istället”, när du egentligen har skjutit på det längre än så.”

 

Det här är en föreläsning i full fart där du får ett bra utgångsläge för att börja arbeta mer aktivt med sociala medier. Vi går igenom grunderna i vad som bör finnas på plats, skillnaden mellan de olika kanalerna Instagram, LinkedIn och Facebook. Du kommer också få med dig en metod för att skapa maximalt med innehåll, så idétorkan är ett minne blott.

Om Kajsa Granberg:

Kajsa är upptäckaren som följde sitt hjärta som tog henne ut på en företagsresa, bort från normer och opassionerat arbete innanför fyra väggar. Nu vill hon hjälpa fler att leva fullt ut.Med ett brinnande hjärta för företagare som gör sin grej skapar hon tillsammans med sina klienter upplevelser som fastnar i minnet, och på Instagram.

Med flera års erfarenhet av kommunikation, konceptutveckling och varumärkesstrategi hjälper Kajsa företag att ta fram styrkor i organisationen, berätta om dem och att fokusera på saker som ger lönsamhet.

Hennes ledord: Simplicity is key.

När:

Onsdagen den 2 februari  kl.12:00-13:30.

Var:

Online. En digital mötesinbjudan  kommer att skickas till dig senast en dag innan eventstart.

Vad behöver jag för att delta?

En dator med internetuppkoppling.

För vem:

Den här föreläsningen passar dig som driver/vill starta eget företag eller är ansvarig för ett annat företags sociala medier och vill arbeta både smartare och effektivare med ditt innehåll.

Anmälan:

Anmäl dig senast den 1/2. Har du anmält dig med har inte längre möjlighet att delta? Kom ihåg att du måste avanmäla dig minst 24 timmar innan eventstart. Du avanmäler dig genom att maila till hello@sciencepark.se

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved