Välkommen till en träff om ett högaktuellt ämne – Klimatberäkningar

Börjar: 2023-05-26 08:30:00
Slutar: 2023-05-26 11:45:00

Har du någonsin undrat hur man kan mäta och minska sitt företags klimatavtryck?

Då är detta event något för dig! Vi kommer att ta upp GHG-protokollet, väsentlighetsanalys, beräkningar och resultat.

 

Träffen är en aktivitet i det nyligen uppstartade Hållbarhetsnätverket i BGR som är en sammanslagning av tidigare nätverk med hållbarhetsinriktning i kommunerna Gislaved, Vaggeryd, Värnamo och Gnosjö. Vi hälsar även nya företag välkomna att medverka även om du inte deltagit i någon tidigare aktivitet.

 

Datum: fredag 26 maj

Tid: 09.00-11.45 (Mingel och fika från 08.30)

Plats: Proton Finishings anläggning, Galvanovägen 9,  Forsheda. (Meddelande om lokal kommer senare)

 

Värdar för träffen är Maria Thom Hållbarhetschef på Proton samt hållbarhetsutvecklare Sandra Vatn, även hon från Proton. Du kommer att få lära dig om verktyg och metoder för att minska klimatpåverkan, samt hur man kan öka lönsamheten genom att förbättra företagets hållbarhet. Dessutom bjuder vi på en god lunch på restaurang Smakfullt och en spännande rundtur på Proton Finishings anläggning i Forsheda.

 

Anmäl dig till en lärorik och inspirerande dag där du kommer att lära dig hur du kan göra en verklig skillnad för vår planet samtidigt som du driver ditt företag framåt. Begränsat antal platser, först till kvarn. Vi ser fram emot att träffa dig. Anmälan till adam@varnamonaringsliv.se senast 20/5.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved