Välkommen till frukost och samtal om företagsklimatet i Gislaveds kommun

Börjar: 2021-10-26 08:00:00
Slutar: 2021-10-26 09:30:00

Kanske ser vi nu en ljusning vad gäller pandemins avmattning och vi, Svenskt Näringsliv och Enter, vill då bjuda in till frukostmöte för att prata om företagsklimatet i kommunen. 

Vi börjar med frukost och en presentation av årets rankingresultat av Lokalt Företagsklimat för Gislaveds kommun. En ranking som grundar sig i de svar som du och andra företagare ger i den enkät vi på Svenskt Näringsliv skickar ut till ca 70 000 företagare i Sverige varje år.

De flesta parametrar förbättrades för Gislaveds kommun när enkätsvaren presenterades i våras och i jämförelse med Sveriges 289 andra kommuner klättrar Gislaved i vår ranking. Men hur kan kommunen fortsätta sitt arbete för ett än bättre företagsklimat i kommunen?

Vi hoppas naturligtvis att du vill vara med i en god och konstruktiv dialog där vi kan få höra hur du tänker kring företagsklimatet i kommunen, vad som fungerar bra och vad som kan förändras till det ännu bättre.

Anmäl dig senast den 22 oktober, fyller du i att du vill delta digitalt skickar vi ut en Teamslänk ett par dagar före mötet.

Om du känner dig det minsta sjuk ber vi dig stanna hemma och delta digitalt istället.

Vi bjuder på frukosten, varmt välkommen!

När: 26 okt kl 8.00-9.30
Var: Hotell Nissastigen, Gislaved

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved