Walk the talk – ta er hållbarhetskommunikation från teori till praktik

Börjar: 2022-06-14 13:00:00
Slutar: 2022-06-14 14:00:00

Välkommen till en inspirerande timme om hållbarhetskommunikation i praktiken. Den 14 juni bjuder Energikontor Norra Småland in till en inspirationsföreläsning med PR-specialisterna Amelie Furborg och Helen Iwefors.

Vid den här föreläsningen får du ta del av goda exempel på lyckad och smart hållbarhetskommunikation som har fått genomslag. Dessutom får du med dig handfasta, konkreta och enkla tips på hur din organisation kan börja kommunicera era budskap redan imorgon:

 

  • Vilka vägar finns för att nå ut med vårt budskap?
  • Vad är storytelling och hur kan vi använda det för vår hållbarhetskommunikation?
  • Fallgropar – vågar vi prova och kan man göra fel? Om greenwash och greenhush.
  • Hur skapar vi förtroende?

 

Föreläsarna

Amelie Furborg är specialist inom PR och extern kommunikation med lång erfarenhet från kundsidan samt som konsult. Hon har jobbat som presschef, redaktör och copywriter och är duktig på att fånga, formulera och förmedla budskap. Amelie har lång erfarenhet av att skapa nyheter och få mediegenomslag. En av de hållbarhetskampanjer Amelie är mest stolt över är Myrornas ”Aktivera din garderob”.

Helen Iwefors driver kommunikationsbyrån Purpose PR & Kommunikation, specialiserad på syftesdriven kommunikation. Helen har tidigare jobbat som pressansvarig, presschef och kommunikationschef inom retailbranschen på nationell och nordisk nivå. Helen är utbildad i strategisk kommunikation, hållbar utveckling och hållbarhetskommunikation. Hon arbetar idag med kunder som Giva Sverige, GodEl, Stockholmsmässan, Sparks Generation och Barnfonden.

Tid och plats
Tisdagen den 14 juni kl. 13.00-14.00.
Evenemanget genomförs via Zoom. Länk till föreläsningen skickas ut någon dag i förväg till alla som har anmält sig.

Pris
Föreläsningen är kostnadsfri.

Anmälan

Senast den 12 juni.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved