Webbinarium – Hur kan jag minska mitt företags energikostnader?

Börjar: 2022-11-02 10:00:00
Slutar: 2022-11-02 11:00:00

Onsdagen den 2 november kl 10-11 erbjuder Energikontor Norra Småland dig ett kostnadsfritt webbinarium med tips på hur du kan minska företagets energianvändning utan stora investeringar. Webbinariet vänder sig till små och medelstora företag i Jönköpings län.

Webbinariet kommer bland annat beröra:

  • Vanligt förekommande energitjuvar
  • Energismarta beteenden och rutiner
  • Effektuttag och baslast samt enkel laststyrning

 

Om Energikontor Norra Småland
Energikontor Norra Småland är en del av Region Jönköpings län. Vår uppgift är att länet som helhet ska nå sina energi- och klimatmål. Framförallt stöttar vi Region Jönköpings län, kommunerna och företagen med att ställa om till en hållbar verksamhet genom energieffektivisering och förnybar energi. Vi är alltid opartiska och vi har inget vinstintresse. Vår verksamhet finansieras av olika projektsatsningar, främst med medel från Europeiska regionalfonden.

Kostnadsfri rådgivning

Energikontor Norra Småland erbjuder kostnadsfritt stöd till små- och medelstora företag i länet för att minska sina energikostnader. Till exempel kan de göra besök och hjälpa till att identifiera enkla energieffektiviseringsåtgärder utan stora investeringar. Mer information och kontaktuppgifter för det hittar ni här.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved