Workshop: Avtalsrätt och juridik när du startar företag

Börjar: 2023-03-15 18:00:00
Slutar: 2023-03-15 20:00:00

Vad ska jag tänka på när jag skriver avtal med kunder, leverantörer och vid nyanställning? Har delägarna kompanjonavtal och vad är ägardirektiv och behövs det? När jag ska skriva samarbetsavtal och offerter – vilka detaljer måste finnas med? När du startar företag finns det en del juridiska saker som är bra att ha koll på. Välkommen på en workshop där Science Parks jurist Håkan Unbeck går igenom vad som är viktigt när du startar företag.

Den här workshopen är andra delen i en serie om fyra aktiviteter. Serien genomförs fysiskt på olika platser i länet med utgång från Gnosjö, Gislaved Värnamo & Vaggeryd. Vår erfarenhet är att utbytet mellan deltagarna är en viktig och uppskattad del av upplägget. För dig som vill är du välkommen på alla fyra träffar bestående av föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration. För dig som vill lägga extra kraft på ditt företags utveckling kan du även få individuella coach-tillfällen lokalt på din ort med någon av våra affärsutvecklare. Föreläsningarna är kostnadsfria. Innehållet i programmet är på svenska.

 

Utveckla ditt företag – vi ger dig verktygen för att du ska utveckla dig som person och ditt företag

Målet är att kunskapsserien ska ge dig bättre förutsättningar att utveckla ditt företag och att få ökad kunskap inom flera områden samt stärka dig som företagare.

Vi vill hjälpa dig få svaren på dina frågor och ge dig möjligheten att inspireras av andra företagare och deras positiva och negativa erfarenheter. Vi ser till att du får möta riktigt bra föreläsare och kunskapsförmedlare i de ämnen du behöver.

Individuell affärsutveckling

Utöver de fyra kunskaps- och inspirationstillfällena så erbjuds även individuell affärsutveckling med Science Parks affärsutvecklare. Du kan få hjälp med en handlingsplan och stöd att utveckla ditt företag. Låter det intressant? Prata med affärsutvecklaren på plats för att boka tid för ett individuellt möte!

För vem?

Vi vänder oss till dig som har startat eller tagit över ett företag de tre senaste åren och vill ta nästa steg i din utveckling av företaget och stärka dig som företagare.

Vi ser gärna att din ambitionsnivå är hög. För att få ut så mycket som möjligt av serien är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att stärka och utveckla ditt företag.

När?

Onsdagen den 15 mars kl. 18.00-20.00

Var?

Hällstorps bil, Tånggatan 6, 568 31 Skillingaryd

Anmälan

Anmäl dig senast den 9 mars. Vi bjuder på något att äta och dricka – glöm inte att ange eventuell specialkost.

Frågor och information

Har du frågor eller funderingar om kunskapsserien? Hör av dig till någon av våra affärsutvecklare:

Maria Kristiansson, Affärsutvecklare Gnosjö

Niclas Hiljemark, Affärsutvecklare Gislaved

Elin Ohlsson, Affärsutvecklare Vaggeryd

Adam Svensson, Affärsutvecklare Värnamo

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE