Workshop: Utan spaning ingen aning, omvärld och hållbarhet

Börjar: 2023-04-12 18:00:00
Slutar: 2023-04-12 21:00:00

Välkommen till en kväll där du får möjlighet till ny kunskap, diskutera med andra entreprenörer och nätverka kring framtidsfrågor. I en omvärld som förändras snabbt är det viktigt för dig som företagare att ha koll. Här går vi igenom fem rykande färska trendrapporter.

Nyligen har Science Park tillsammans med externa experter tagit fram fem trendrapporter:

  • Morgondagens kund
  • Morgondagens kompetens och mötesplatser
  • Digital transformation
  • Resiliens
  • Grön omställning

 

Vi ger en kort sammanfattning av dem fem olika områdena som rapporterna täcker. Vi fördjupar oss inom området Morgondagens kund och hur det kan påverka dig och ditt företag. Du får också information hur du kan fördjupa dig vidare inom omvärldsbevakning.

Den här workshopen är tredje delen i en serie om fyra aktiviteter. Serien genomförs fysiskt på olika platser i länet med utgång från Gnosjö, Gislaved Värnamo & Vaggeryd. Vår erfarenhet är att utbytet mellan deltagarna är en viktig och uppskattad del av upplägget. För dig som vill är du välkommen på alla fyra träffar bestående av föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration. För dig som vill lägga extra kraft på ditt företagsutveckling kan du även få individuella coach-tillfällen lokalt på din ort med någon av våra affärsutvecklare. Föreläsningarna är kostnadsfria. Innehållet i programmet är på svenska.

Här hittar du träffarna i serien:

22/2: Få förståelse för ditt företags ekonomi, Gnosjö

15/3: Avtalsrätt och juridik när du startar företag, Vaggeryd

3/5: Kundupplevelse, sälj och marknadsföring, Gislaved

 

Utveckla ditt företag – vi ger dig verktygen för att du ska utveckla dig som person och ditt företag

Målet är att kunskapsserien ska ge dig bättre förutsättningar att utveckla ditt företag och att få ökad kunskap inom flera områden samt stärka dig som företagare.

Vi vill hjälpa dig få svaren på dina frågor och ge dig möjligheten att inspireras av andra företagare och deras positiva och negativa erfarenheter. Vi ser till att du får möta riktigt bra föreläsare och kunskapsförmedlare i de ämnen du behöver.

Individuell affärsutveckling

Utöver de fyra kunskaps- och inspirationstillfällena så erbjuds även individuell affärsutveckling med Science Parks affärsutvecklare. Du kan få hjälp med en handlingsplan och stöd att utveckla ditt företag. Låter det intressant? Prata med affärsutvecklaren på plats för att boka tid för ett individuellt möte!

För vem?

Vi vänder oss till dig som har startat eller tagit över ett företag de tre senaste åren och vill ta nästa steg i din utveckling av företaget och stärka dig som företagare.

Vi ser gärna att din ambitionsnivå är hög. För att få ut så mycket som möjligt av serien är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att stärka och utveckla ditt företag.

När?

Onsdagen den 12 april kl. 18.00-21.00

Var?

Gummifabriken, Värnamo

Anmälan

Anmäl dig senast den 7 april. Vi bjuder på något att äta och dricka – glöm inte att ange eventuell specialkost.

Frågor och information

Har du frågor eller funderingar om kunskapsserien? Hör av dig till någon av våra affärsutvecklare:

Maria Kristiansson, Affärsutvecklare Gnosjö

Niclas Hiljemark, Affärsutvecklare Gislaved

Elin Ohlsson, Affärsutvecklare Vaggeryd

Adam Svensson, Affärsutvecklare Värnamo

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved