AVSNITT Tre AV A PIECE OF SMÅLAND LIVE

Igår 28 oktober sände vi vårt tredje avsnitt av A piece Småland LIVE.

Ett livesänt program med förinspelade intervjuer med personer och företag i vår kommun. Programmet är ett projekt och samarbete mellan oss på Enter och Kulturplatån.
Vi vill lyfta spännande saker i vår kommun,  lyfta goda exempel på sådant som görs inom näringslivet i bygden, som också bidrar till att utveckla samhället samt att göra folk mer medvetna om vår plats på ett positivt sätt. Vi vill skapa en relation till platsen och fick denna idé.
Namnet kommer från det platsvarumärke och den strategi som vi och Gislaveds kommun tagit fram.

Programmet sändes live från Gadden Living i Gislaved med Annelie Alm (Enter Gislaved) och Luis Gonzales (Kulturplatån) som programledare. Gäster på plats var Jan Gaardsdal (Gadden Living/FourOffice)  Sven Hedlund (Stadsarkitekt Gislaveds kommun) och Malin Larsson (Gislavedshus). Programmet kan ses på Enters och Kulturplatåns Facebook sidor, länk här: https://lnkd.in/eYR_4Xff

Bakom kameran arbetade Cristhian Torres Diaz och David Sjöholm från Kulturplatån med tekniken.

Temat för tredje programmet var fastigheter och bostäder. I programmet får ni ser en intervju med Christer Skogsfors från ESBE, tjejerna från bygg och miljöförvaltningen och vår nya kommundirektör Stefan Eglinger.

Nästa program sänds den 25 november.

Tack till alla som medverkat och gjort vårt program möjligt och framförallt tack till alla som tittat, delat och kommenterat.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved