Ett nytt sätt att umgås

I 10 år har Anna Dimitrievska och Josefin ”Jossan” Jungmarker drivit Hotell Nissastigen som är en naturlig mötesplats i Gislaved för såväl privatpersoner som företag. I samband med Hotell Nissastigens 10-årskalas imorgon invigs även hotellets nya koncept: Meetup. Den stora öppningen för allämänheten är på lördag 7/9.
Meetup är en mötesplats för alla, beläget alldeles intill Hotell Nissastigen och Restaurang Ströget. Här vill ägarna skapa ett nytt sätt att umgås på. Kom hit och spela biljard, shuffleboard, dart, testa din swing i golfsimulatorn eller bara koppla av med enklare sällskapsspel som fia med knuff, yatzy mm. Kombinera sedan detta med en härlig middag och ni får en helkväll.

Restaurang Ströget är sedan många år en samlingsplats mitt i Gislaveds centrum. På vardagarna äter gästerna dagens lunch, fikar på coffeehouse eller äter middag på kvällen. Varje torsdag sedan 2005 har restaurangen varit en mötesplats för Stubbes popquiz som drar fulla hus vecka efter vecka.

Nu hoppas Anna och Jossan på att bidra ännu mer till destinationen Gislaved. Med fler inomhusaktiviteter för turisterna att fylla upp sin tid med i vår region

Vilka tror ni kommer hit?

-Spontana kvällar med kompisarna, killgäng, avtackningar, kickoff, kundträffar, you name it. Meetup är ett ställe för de flesta som vill hitta på nåt kul tillsammans med vänner, kollegor och familj. Vi har Gislavedsbor, konferensgrupper och turister som våra stora målgrupper, säger Anna Dimitrievska

Vi tackar tjejerna för att de satsar på orten och önskar dem stort lycka till.

 

 

 

 

 

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved