Hestra får en Automat

Lördag den 14 maj inviger Automat sin andra butik i Gislaveds kommun. Automat är en obemannad livsmedelsbutik där kunden går in och handlar med sitt bankID. Butiken finns i Broaryd och idag öppnar familjen Adolfsson sin andra butik i Hestra.

”Det är otroligt roligt att öppna en ny butik i Hestra. Vi tror det blir ett bra komplement till den lokala matbutiken. Butiken här är också större än vår butik i Broaryd, här har vi en fullsortimentsbutik med konkurrensmässiga priser” säger Jessica Adolfson. Automat i Hestra erbjuder också möjlighet till paketutlämning via Instabox.

”Familjen Adolfsson har gjort ett fantastiskt arbete med Automat i Broaryd och det är väldigt roligt att de nu satsar på fler orter. Vi önskar dem stort lycka till med etableringen i Hestra” säger Dzenana Abdurahmanovic.

Butiken kommer ha öppet mellan 05.00-24.00 varje dag. Invigningen sker på lördag den 14 maj klockan 13.00 på Mogatan 22, där familjen kommer finnas under dagen för att presentera sig, hjälpa kunderna och bjuda på tilltugg.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved