ICA i Anderstorp har fått nya ägare – Träffa Lucas och Anneli Normark

Lucas och Anneli Normark har jobbat inom ICA i 25 år, i olika butiker och med olika befattningar. De har länge sökt en butik att driva på egen hand, och flyttade i december hit från Kumla för att ta över butiken i Anderstorp. Från och med den 1 januari 2023 kan dom nu titulera sig som dom nya ICA-handlarna i Anderstorp.

 

Berätta lite kort om er verksamhet

Vi har idag 12 anställda, varav 10 på heltid. Butiken har ett bra centralt läge i Anderstorp och vi ser att det finns en stor potential i att utveckla butiken i framtiden. Vår målsättning är att ha en butik som tillgodoser kundernas behov och som kan mat och sina produkter, och vi känner att det finns en stor potential i kundstocken som historiskt sett alltid varit en trogen kundgrupp.

 

Vad är på gång i verksamheten? Nyheter?

Vi öppnar upp i butiken för mer rymd och för att bättre använda alla ytor i butiken. Här kommer bli ny inredning för blommor och butiksbageri. Samtidigt ser vi över sortimentet för att tillgodose våra kunders önskemål. Vi vill erbjuda en butik som stämmer överens med vad våra kunder vill handla! Snabbkassor kommer installeras och i framtiden hoppas vi eventuellt även kunna erbjuda självscanning.

Vi har skapat en ny Instagram och Facebook-sida för butiken där vi löpande kommer att presentera nyheter och tävlingar (icasupermarketanderstorp)

Personalen är en viktig resurs för oss och något som kommer högt på agendan är att arbeta med ett personalutvecklande ledarskap.

Vi ser mycket positivt på framtiden och fokuserar på att jobba med det trevliga kundmötet. Vi vill också jobba för att butiken ska vara en del av orten med engagemang i ortens föreningsliv och organisationer.

 

Vad ser ni som era största utmaningar

Som för många andra är det såklart omvärldsläget med energifrågan och inflationen, som driver prisbilden. Vi märker att kunder handlar mycket på kampanjer och gör mer planerade inköp. Så vi måste se till att ha rätt varor, och kampanjvaror på lager.

 

Vad ser ni er om 5 år?

Då tänker vi att vi har en förnyad butik, där vi har utökat med mer manuella punkter som t.ex. chark. Och att vi kommer vara mer engagerade i ortens föreningsliv och organisationer.

 

Avslutningsvis, vad tycker ni är det bästa med att bo och verka i Gislaveds Kommun?

Bemötandet och öppenheten, att människor är så villiga att hjälpa till. Vi har fått ett väldigt positivt mottagande.

Och själva är vi naturälskande outdoormänniskor så vi känner att vi kommer trivas bra med alla dom möjligheter som finns i det här området.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved