Invigning av Byggmax Gislaved

Intresset var stort när Byggmax Gislaved slog upp portarna i Mossarp tidigare idag. Detta är Sveriges 105:e butik som öppnar lagom till Sveriges största hemmarfixarhelg, Kristi himmelsfärd.

Inför invigningen var kön lång, både med och utan bil. Tal hölls och såg kom fram för att symboliskt såga av brädan. Magnus Sjöberg, ordförande för Bygg- och miljönämnden, fick äran att såga med assistans av näringslivschef Leif Österlind.

Fem personer kommer att arbeta i butiken, en av dem är platschef Olof Orrhede. Olof började sin karriär inom Byggmax i Jönköping och ser nu fram emot att driva Gislavedsbutiken.

Vi träffade regionchef, Fredrik Salovaara. Gislaveds är hans första etablering och allt har gått mycket bra. Han är väldigt nöjd och har fått ett bra stöd av kommunen. Han säger:

–  Det ska vara lätt för alla människor att förverkliga sina byggdrömmar. Detta vill Byggmax hjälpa till med.

Fredrik menar att butiken blir ett komplement till Gislaveds andra byggbutiker och ser dem som kollegor i branschen.

Vi pratade även med fastighetsägare Markus Kyllenbeck, VD för Bruzahem AB. Han berättade han uppskattar kommunens samarbete inför byggnationen.

–  Kommunen har varit otroligt hjälpsamma, säger Markus Kyllenbeck.

Byggmax idé är:  Vi vill ge dig byggvaror av riktigt bra kvalitet, till riktigt bra pris. Är du hemmafixare eller proffs? Det spelar ingen roll.

 

Enter önskar Byggmax välkomna till kommunen och lycka till!

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE