julavslutning av A PIECE OF SMÅLAND LIVE

I dag den 25 november sände vi vårt fjärde avsnitt av A piece Småland LIVE.

Ett livesänt program med förinspelade intervjuer med personer och företag i vår kommun. Programmet är ett projekt och samarbete mellan oss på Enter och Kulturplatån.
Vi vill lyfta spännande saker i vår kommun,  lyfta goda exempel på sådant som görs inom näringslivet i bygden, som också bidrar till att utveckla samhället samt att göra folk mer medvetna om vår plats på ett positivt sätt. Vi vill skapa en relation till platsen och fick denna idé.
Namnet kommer från det platsvarumärke och den strategi som vi och Gislaveds kommun tagit fram.

Programmet sändes live från Glashuset i Gislaved med Annelie Alm (Enter Gislaved) och Luis Gonzales (Kulturplatån) som programledare. Temat var jul och handel och Marcus Landh kökschef på Gislaveds kommun bjöd oss på en fantastiskt egen glögg och delade med sig av sina bästa tips med grönkål. Recepten kommer inom kort på Enters sociala medier. Rikard Larsson från Rikarins blommmor visar julens trender inom blommor och visade hur man enkelt binder en grankrans. vi bjöds på livemusik utav Adam Liljedahl och Anton Hultquist. Kicki Kopsch från Önska Gislaved och Emma Tolf från Svenska kyrkan i Gislaved var med oss i studion. Kicki pratar om handel, Västbo kortet och Tomtesäcken inför jul medans Emma pratade om hur du kan stötta de människor som har det tufft ekonomiskt i vårt samhälle.

I programmet fick vi även se inslag från när vi var på stan och träffade människor och mängder med tips för utomhusmatlagning när vi träffade Gladebo Outdoor i Vårhult.

Se programmet här 

Bakom kameran arbetade Cristhian Torres Diaz och David Sjöholm från Kulturplatån med tekniken.

Tack till alla som medverkat och gjort vårt program möjligt och framförallt tack till alla som tittat, delat och kommenterat.

God jul.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE