Möt våra turistvärdar i Sunnaryd

Semestern är i full gång för en del och för en del är den på gång inom kort. Den 10 juni öppnade turistbyrån i Sunnaryd för säsongen, och på plats i sommar för att hjälpa er med dom bästa semestertipsen finns våra två turistvärdar Hilda och Malin. Här följer en kort presentation av dom båda:

Hilda blir 17 år till sommaren och går första året på samhällsprogrammet. När hon inte pluggar spelar hon xylofon i orkestern Gislaved Drum Corps, samt även piano. Hilda gillar även djur, och hemma hos henne kan man hitta allt från katter till alpackor.

Malin är en 20-årig tjej som bor hemma på en gård med fyra hästar, och i våras föddes ett litet föl så i sommar räknar hon med att det blir massor med ”fölmys” på gården. Hon älskar att vara ute i naturen och tycker om att vandra. Förra sommaren besteg hon Kebnekaise och i sommar tänker hon att hon ska hinna med ytterligare en fjällvandring. Övriga tiden på året pluggar hon till statsvetare i Lund.

 

Öppettider på våra turistbyråer i sommar

Turistbyrån i Sunnaryd har öppet alla dagar kl 10-17 mellan 10 juni till 28 augusti.

Turistbyrån i Torghuset, Smålandsstenar har öppet mellan 13 juni till 19 augusti, mån, tors 10-18, tis, ons fre 9.30-16.30, lör 10-13.

Runtom i kommunen finns även ett antal Infopoints; Hotell Nissastigen, Skeppshults Gjuteri, Stora Segerstad, Hestra Guesthouse, Gislaveds Industrimuseum och Isaberg Mountain Resort.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE