Nöjda företag i årets UngDrive Masters

Varje år anordnas UngDrive Masters – SM för sommarföretagare, Sveriges största läger för unga företagare. Organisationen bakom tävlingen heter UngDrive, och i år anordnades tävlingen för första gången i Smålandsstenar, lördagen den 30 september.

UngDrive Masters är, i korta drag, en tre dagar lång, oförglömlig weekend i Gnosjöregionen fylld med umgänge, inspiration, nätverkande och tävling. I tävlingen deltar fyra lokala företag som deltagarna besöker och löser case hos under bedömning från respektive företag. Dom deltagande företagen var i år Weland, Keba, EAB och Trioworld.

Företagen var alla samstämmiga i sin syn att det här var ett väldigt trevligt, roligt och givande event som gav dom deltagande företagen både nya idéer, tankar och energi. Ungdomarna var ambitiösa, engagerade, trevliga och väldigt intresserade av dom case dom fick att lösa. Att lägga en lördag på detta event var helt klart värt mödan, konstaterar företagen, i och med att det gav så mycket tillbaka i form av tankar och idéer, och positiv energi från dom medverkande ungdomarna. Men även förslag och lösningar på en del faktiska problem. Alla fyra medverkande företag är överens om att det här är något man rekommenderar andra företag att delta i kommande år. Det var ett välordnat event, och företagen var väldigt imponerande av hela organisationen bakom UngDrive, och alla drivna ungdomar som deltog.

Bakom tävlingen står förutom UngDrive även bland annat kommunerna i GGVV, näringslivsbolagen och privata partners från regionen.

Läs mer om UngDrive här 

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved