Ny klädbutik öppnar i Anderstorp

Fredag 1 december slår portarna upp för den nya butiken A12 Butiken inne i Artima Designs lokaler. Den som ligger bakom det hela är Thomas Gottarp, ägare till Artima. Vi träffade honom och butikschefen Emma Carlsson i den nya butiken på Storgatan.

 

Artima har sedan tidigare sålt markiser, gardiner och belysning. Nu håller man på att sälja av belysningsdelen, även om man kommer att ha kvar en liten del med service och ljuskällor, något som har varit uppskattat av kunderna. Så för att utnyttja lokalen fullt ut satsar man nu på kläder. Thomas säger att en klädbutik är vad han känner mest behövs på orten, och det är något som kommer att komplettera övriga affärer på gatan. Till att börja med kommer butiken att fokusera på damkläder, men tanken är att också gradvis utöka sortimentet till att inkludera herrkläder. Han berättar vidare att det här blir en butik där det förutom kläder även kommer finnas en del heminredning, och sen finns även det tidigare sortimentet med markiser och gardiner kvar längst in i lokalen. Här satsas helt enkelt på att bygga upp en trevlig, gemytlig butik som kunderna gärna återkommer till.

Emma berättar vidare att butiken invigdes med en VIP-kväll, redan dagen innan öppningen, där anmälda gäster fick ta del av bubbel, snacks och en modevisning. Planen är att även framöver ha fler evenemang för att visa nya kollektioner, tjejkvällar och liknande för kunderna. Vi känner att vi måste engagera oss för att hålla i gång butiken, säger Emma.

I helgen är det skyltsöndag i Anderstorp, och då kommer butiken att ha söndagsöppet. Och i år är det även fler butiker som har hakat på och kommer ha öppet, något som Thomas tycker är positivt. Det känns som att engagemanget har tänt till lite på nytt i år, och det var något som behövdes konstaterar han.

Vi tackar Thomas och Emma för besöket, och önskar lycka till med den nya butiken.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved