Rundvandring på Riverside Spa

Den 10 februari slås portarna upp för dom första gästerna på Riverside Spa på Hestraviken, ett spa i naturnära miljö där stor omtanke lagts på detaljer, färger och materialval. Man har satsat på att anläggningen ska smälta in med naturens färger, och att spaupplevelsen ska kännas familjär och personlig.

Som ett led i satsningen med en spa-anläggning har man anställt sju personer, och vi träffade nya spa-chefen Amanda Mäkelä och VD Johan Hellström för en rundvandring på den nya anläggningen.

I spa-anläggningen finns tre varma utomhuspooler, varav en bubbelpool, alla med utsikt över Nissan som flyter fram utanför anläggningen. Johan och Amanda berättar att gästerna idag gärna vill sitta ute, men fortfarande ha det varma, varför man här har satsat på att enbart ha utomhuspooler. Vill man sitta inne finns relaxrum, bastu och en loungedel med fantastisk utsikt. I loungedelen kan man även ta en drink eller något att äta från caféet. Vidare är det också på gång en terrass och brygga nere vid Nissan, för möjligheten att ta sig ett mer svalkande dopp i ån.

Olika paket med hotell, mat och behandlingar kommer att erbjudas gästerna, och till den nya anläggningen har det därför också byggts nio nya hotellrum.  Alla rum går i samma stil, men två av rummen är lite mer exklusiva corner-rum med större badrum och fin utsikt över Nissan.

Utöver övernattningspaket erbjuds även dagspa-paket.
På anläggningen kommer det också att finnas terapeuter som erbjuder bland annat halvkroppsmassage och ansiktsbehandlingar. Tanken är att det ska finnas något för alla, berättar Amanda, även om man i början kommer att känna sig fram lite och se vad som passar bäst.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Dzenana ”Nanne” Abdurahmanovic
NÄRINGSLIVSUTVECKLARE