SM för sommarföretagande i Smålandsstenar

Varje år anordnas UngDrive Masters – SM för sommarföretagare, Sveriges största läger för unga företagare. Organisationen bakom tävlingen heter UngDrive, och i år anordnas tävlingen för första gången i Smålandsstenar.

I korta drag är UngDrive Masters en tre dagar lång, oförglömlig weekend i Gnosjöregionen fylld med umgänge, inspiration, nätverkande och tävling. I tävlingen deltar fyra lokala företag som deltagarna besöker och löser case hos under bedömning från respektive företag. Dom deltagande företagen är Weland, Keba, EAB och Trioworld. Bakom tävlingen står förutom UngDrive även bland annat kommunerna i GGVV, näringslivsbolagen och privata partners från regionen.

VILKA ÄR UNGDRIVE?

UngDrive är en icke vinstdrivande organisation från Gnosjö som utbildar unga företagare i närmare 100 kommuner runt om i hela landet (däribland Gislaveds kommun sedan många år tillbaka). De står bakom Företagsformen för barn och ungdomar, Sveriges största entreprenörskapsutbildning på sommarlovet samt SM för Sommarföretagare. De jobbar med andra ord stenhårt för att sprida entreprenörskap och Gnosjöanda i Sverige och världen.

 

Du kan vara med och stötta UngDrive Masters som Partner. Läs mer här om de olika partnernivåerna, och vad som ingår, här.

För att bli partner, kontakta UngDrive.

Läs mer om UngDrive Masters här.

 

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved