Träffa Linnéa, en av deltagarna i nätverket Kvinnor Leder

Det har nu gått ett år sedan nätverket ”Kvinnor Leder” startades upp och vi har pratat med Linnéa Park Lindahl, som är en av deltagarna, om hennes reflektioner kring arbetet i nätverket. Linnea är auktoriserad revisor och delägare i Actis Revision & Redovisning med kontor i Anderstorp och Smålandsstenar.

Bakgrunden till nätverket är att vi i Jönköping ligger i botten när det gäller kvinnligt företagande och representation i styrelser, såväl ordförande som ledamot. För att kunna vara med och förändra detta startades därför Kvinnor Leder, ett nätverk där deltagarna kommer från företag i olika branscher och storlekar.

Vi har bett Linnea om några reflektioner efter nätverksträffarna som genomförts under 2022.

”Det har varit väldigt nyttigt och lärorikt att träffa andra företagare i samma situation som mig själv. Jag har under många år konsultat andra som driver företag, så det är väldigt roligt att få göra det jag brinner för i egen regi tillsammans med mina kollegor. Det har varit bra att ha fått utmana mig själv att både tänka och diskutera i olika perspektiv och situationer. Fördelen med nätverket har varit den härliga mixen av människor, kompetenser, branscher med olika utmaningar. Jag kommer definitivt ha en fortsatt dialog och samarbeta med flera av dem.”.

Vi passade även på att ställa några frågor om hur Linnéa ser på framtiden för sitt och andra företag i regionen.

”Just nu är det många både utmaningar och möjligheter för företagen runt om i regionen. Vi har de senaste åren lärt oss att det kan växla snabbt i omvärlden. De senaste åren har vi både upplevt en pandemi och krig i närområdet. Vi arbetar för att skapa möjligheter och mervärden för kunden. Våra tjänster på Actis Revision & Redovisning är än mer efterfrågade i oroliga tider och det känns värdefullt att få bidra med vår kunskap och kompetens i både lätta och svåra tider”.

Linnéa trivs med att driva företag i Gislaveds kommun. Hon tycker att det är roligt att verka i ett område med så fin företagskultur och engagerade företagsledare som GGVV området har.

”På Actis märker vi att den lokala närvaron, vårt personliga bemötande och vår flexibilitet är uppskattat. Att våra kunder rekommenderar oss till andra, är det finaste kvittot vi får på att vårt arbete är uppskattat. Många tror att en revisor är ett nödvändigt ont, men vi kan och vill bidra till mycket mer än att bara granska årsredovisningen och styrelsens förvaltning, vi vill vara en närvarande part och ett självklart bollplank när frågor dyker upp under året. Det är samarbetet mellan oss och kunden som ger det bästa resultatet”, avslutar Linnéa.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved