Vi söker dig – Affärsutvecklare & Kompetenskoordinator

Affärsutvecklare Science Park / Kompetenskoordinator hos Enter Gislaved

Enter Gislaved och Science Park söker en engagerad Affärsutvecklare och Kompetenskoordinator. Vi letar efter dig som kan komplettera teamet på Enter som affärsutvecklare med fokus att stödja företagare och idébärare med affärsutvecklingsinsatser.

I rollen kommer du att vara en central del i att främja näringslivsutvecklingen i Gislaveds kommun samt skapa de bästa förutsättningarna för kompetensförsörjning för näringslivet. Om du brinner för att se företag växa och vill stödja idébärare att bli framgångsrika företagare, samt stärka kompetensförsörjningen för våra företag, då är detta jobbet för dig!

Detta är en tjänst med två primära uppgifter.

Affärsutvecklare på Science Park & Kompetenskoordinator på Enter Gislaved. Du kommer att vara anställd av Enter men arbeta för båda organisationerna.

 • Du kommer att arbeta brett med affärsutvecklingsfrågor i samverkan med kommunens näringslivsutveckling.
 • Arbeta med aktiviteter och i lokala nätverk för ökat inflöde av nya affärsidéer, innovationer och potentiella entreprenörer
 • Erbjuda etablerade företag riktade tjänster för att utveckla sin verksamhet
 • Aktivt marknadsföra och göra Science Parks koncept och resurser tillgängliga för näringslivet i Gislaveds kommun
 • Erbjuda företag kunskap, nätverk och möjligheter.
 • Samverka med utbildningssektorn & företagen för att skapa förutsättningar för relevant kompetensförsörjning till näringslivet.
 • Jobba nära Enters samarbetspartners.

Du är en social person som är bra på att lyssna, har lätt att skapa relationer och är duktig på att kommunicera i såväl text som tal på både svenska och engelska.

Du har en affärsmässig inställning till ditt uppdrag och med en stor portion eget driv skapar du resultat för oss och de bolag vi arbetar med. Du gillar att samarbeta och hitta kreativa lösningar för att hela tiden komma framåt och du är prestigelös i att ta hjälp av kollegor och andra i processen.

För att lyckas med ovanstående tror vi att du har en erfarenhet av affärsutveckling/verksamhetsutveckling/produktutveckling i etablerade företag. Vi ser gärna att ditt fokus i tidigare uppdrag har varit inom marknad och försäljning. Har du erfarenhet från att ha drivit ett eget företag är det meriterande.

 • En tydlig vilja att verka för Gislaveds kommuns affärsutveckling och attraktionskraft.
 • Stark energi och initiativförmåga att skapa möjligheter för tillväxt.
 • En positiv tilltro på vår regionala potential och lokalkännedom
 • Social och kommunikativ person med affärsmässig inställning.
 • En prestigelös grundinställning till de varierande arbetsuppgifter denna roll innefattar.

Viktigt är att du är lyhörd och har viljan att arbeta med ett coachande förhållningssätt inom Science Parks specifika arbetssätt och modeller för affärsutveckling

Anställningsinformation:

 • Omfattning: 100%
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse

Om Enter och Science Park:

Enter Gislaved AB är ett kommunalt näringslivsbolag med fokus på näringslivsutveckling. Vi arbetar för Industrin, Service och handel och turism.

Science Park stöttar företag och talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Vi coachar årligen över 1000 personer med idéer kring nya produkter, tjänster och processer vilket leder till 300 nya företagsstarter i länet. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för befintliga företag

Läs mer om oss på www.entergislaved.se eller https://sciencepark.se/.

Välkommen till Enter – där samverkan, påverkan och beslut är nära till hands!

Gislaved – där näringslivet trivs och utvecklas. Välkommen att vara med och forma framtiden!

Kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar Enter Gislaved med FSK People. Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504. För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved