Vi söker dig – TURISMUTVECKLARE.

Vi söker en stjärna som trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Där du själv planerar din arbetsdag och prioriterar uppgifter och leverans utifrån de behov och mål som finns.

Ditt arbete hos oss innebär att,

Arbeta för en hållbar utveckling av besöksnäring, turism och destinationsutveckling

Utveckla operativa mål och handlingsplaner inom ansvarsområdet

Genomföra företagsbesök inom turismnäringen

Arbeta i olika nätverk som rör turismutveckling, till exempel Smålands turism, Fegen inspiration area och övriga kommunala nätverk och utföra uppgifter kopplade till dessa

Arbeta med framtagning av digitala och tryckta broschyrer samt kartor

Arbeta med att skapa inlägg, sprida via sociala medier samt arbeta med turismens webbsida www.vastrasmaland.se

Ansvara för att våra infoskärmar är uppdaterade, på rätt plats och fungerar

Ansvara för och arbeta med turistbyrån i Sunnaryd, vilket innebär allt från planering, uppstart, genomförande och avslut

För att lyckas i rollen har du har ett stort intresse för turism och besöksnäring samt utbildning inom relevant område. Tjänsten är väldigt operativ men lämnar utrymme för rätt person att arbeta med strategier för turismutveckling och destinationsutveckling. Rollen kräver en hög dos av sociala färdigheter, stor vilja för samarbete och trygghet i samverkan med kollegor och övriga partners. Som turismutvecklare hos oss, ansvarar du för ditt område och genomförandet av uppgifter och projekt enligt plan. Men du är aldrig ensam, beroende på uppgift så tar du stöd av övriga utvecklare på kontoret likaså våra kommunikatörer.

Vi vill gärna att du är en prestigelös lagspelare som vågar utmana dig själv och oss. I mötet med andra agerar du på ett professionellt, kommunikativt och övertygande sätt. Du ser dig som en självklar del av ett team och är beredd att omprioritera uppgifter för att nå de mål vi sätter upp. Du är en initiativtagande och kreativ person som kan hantera flera parallella arbetsuppgifter. För att trivas med oss behöver du vara energisk och trygg i dig själv. Är du bekant med programvarorna Indesign, Photoshop och Illustrator, så är det en fördel för ditt arbete.

 

Vill du jobba med oss? Maila din ansökan med personligt brev och CV till leif@entergislaved.se

Omfattning: 80% -100%
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: enligt överenskommelse
Startdatum: enligt överenskommelse
Sista dag för ansökan: 8 oktober 2021

För frågor om tjänsten, kontakta Leif Österlind 0371-844 80,  leif@entergislaved.se

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved