Vill du visa upp din verksamhet under gårdsrundan 2023?

Gårdsrundan anordnas nu för tredje året i rad efter förra årets succé med över 13 000 besökare. I år genomförs dessutom Gårdsrundan samtidigt som SM i skog och SM i fårklippning på Stora Segerstad naturbrukscentra, samt Matrundan i Kalmar och MAT-veckan i Kronoberg. 

Den 9-10 september 2023 anordnas Gårdsrundan med syftet att fler invånare i Jönköpings län ska få möjlighet att upptäcka matproducenter, förädlare, öppna gårdar samt caféer och restauranger som jobbar med lokala råvaror. Ambitionen är att fler ska få kunskap om hur mat produceras i vårt län och upptäcka alla matpärlor i närområdet.

Anmälan
Fram till 15 maj kan du anmäla din verksamhet till Gårdsrundan. Anmälan gör du här: Anmälningsformulär Gårdsrundan 2023

Att vara med på Gårdsrundan är kostnadsfritt, men man förbinder sig att ha öppet för besökare både lördag och söndag, mellan kl.10-16.

Alla som producerar, förädlar och säljer råvaror och livsmedel från Jönköpings län är välkomna att vara med och visa upp sin verksamhet, hur mat produceras och förädlas i vårt län.

Interaktiv karta
Uppgifter om medverkande verksamheter sammanställs i en interaktiv digital karta, där besökare kommer att hitta en förteckning över alla företag och aktiviteter. Region Jönköpings län ansvarar för insamling av uppgifter, tryck-, distribution och marknadsföringsinsatser.

Finansiering och genomförande
Gårdsrundan anordnas inom ramen för arbetet med den regionala livsmedelsstrategin och finansieras av Region Jönköpings län. Genomförandet är ett samarbete mellan Region Jönköpings län, LRF, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Hushållningssällskapet Jönköping, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, NUVAB, Enter Gislaved och Smålands Turism.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved