Xrundan, premiär den 29 juni!

Från och med måndag den 29 juni kan du testa dina kunskaper i en digital tipspromenad, allt du behöver är en smartphone, appen Xrundan och sköna skor!

Xrundan är en digital tipspromenad som kommer finnas tillgänglig i Hestra, Gislaved, Anderstorp, Reftele, Smålandsstenar, Skeppshult, Broaryd och Burseryd. Varje runda är mellan 2-5 km lång och varierar i terräng. Några av rundorna är centrala och går genom samhället och andra är förlagda till elljusspåren eller en trevlig sjö. Vart rundorna går kommer du se i appen Xrundan som du ska ladda ner för att kunna delta.

Rundorna erbjuder ett nytt quiz varje vecka. Oavsett vilken runda i Gislaveds kommun du väljer att gå så är du med och tävlar om ett första och ett andra pris varje vecka. Första priset består av ett Västbokort (värde 100 kr) och andra pris är 2 stycken badbiljetter till Gislebadet eller Hörsjöbadet.

Under vecka 26 kommer skyltarna dyka upp i alla orter, från och med måndag den 29 juni aktiveras frågorna och det är fritt fram att gå rundorna och deltag i quiztävlingarna.

Vill du vara redo att köra igång på måndag så kan du redan nu ladda ner appen Xrundan i din telefon. Här kan du läsa mer om Xrundan och hur du laddar ner appen.

Dela inlägget:

Kontakta oss

Stortorget 2
332 30 Gislaved